Arkitektur (none 2019)

Cullinan Studio designer et sprukket åpent hus med hull for å slippe inn lyset
Arkitektur

Cullinan Studio designer et sprukket åpent hus med hull for å slippe inn lyset

Cullinan Studio designer "sprukket åpent" hus med hull for å slippe inn lyset London-arkitekturstudio Cullinan Studio har bygget et hus i Amersham, England, som er delt det opp i seksjoner for å la lyset oversvømme interiøret gjennom de glaserte hullene. Det kalles Push-Pull-huset, og har et åpent og lett interiør, mens det ytre forblir i tråd med områdets beskyttede arkitektur for kunst og håndverk fra 1930-tallet. Denne vi

Read More
MacKay-Lyons Sweetapples Horizon retrett for reklamer topper Utahs Powder Mountain
Arkitektur

MacKay-Lyons Sweetapples Horizon retrett for reklamer topper Utahs Powder Mountain

MacKay-Lyons Sweetapples Horizon retrett for reklamer topper Utahs Powder Mountain Det kanadiske studioet MacKay-Lyons Sweetapple har forskjøvet sedertre-kledte hytter på Utahs Powder Mountain for å danne denne retrett for kreative gründere. Horizon, som ligger på en høyde av 2 743 fot (2, 743 meter), er en ny utvikling som ligger på toppen av et populært destinasjon i skianlegg i det midtvestlige USA. Det ka

Read More
Mikhail Riches skaper energieffektive rekkehusgater som sosiale boliger i Norwich
Arkitektur

Mikhail Riches skaper energieffektive rekkehusgater som sosiale boliger i Norwich

Mikhail Riches skaper energieffektive rekkehusgater som sosiale boliger i Norwich Goldsmith Street er en Passivhaus og sosial boligordning med høy tetthet av Mikhail Riches i Norwich, England, som er på kortliste til årets Stirling-pris. Boligutviklingen ligger nær sentrum og består av 105 rekkehusbebyggelse designet for å være et rimelig alternativ med høy tetthet til boligblokker. Hvert

Read More
Layan pakker inn Light House i en skjerm med opplyste metallskiver
Arkitektur

Layan pakker inn Light House i en skjerm med opplyste metallskiver

Layan pakker inn Light House i en skjerm med opplyste metallskiver En dynamisk skjerm med opplyste, roterende polykarbonatskiver beskytter det øverste nivået av dette hjemmet i Melbourne, ferdigstilt av Layan for direktøren for lokal lysdesignpraksis The Flaming Beacon. Layan har utvidet og renovert en arvbeskyttet arbeiderhytte for å lage Light House. St

Read More
Rødt tregardin omgir naturreservatets inngangspaviljong ved Sandellsandberg
Arkitektur

Rødt tregardin omgir naturreservatets inngangspaviljong ved Sandellsandberg

Rødt tregardin omgir naturreservatets inngangspaviljong ved Sandellsandberg Et gardin av røde tømmerpaneler draperer rundt inngangspaviljongen til Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Blekinge, Sverige, designet av Sandellsandberg. Den lyse røde bygningen ble kalt Outdoor Eriksberg, designet av det svenske studioet Sandellsandberg for å forbedre kvaliteten og seilbarheten i naturreservatets inngangsparti. Den

Read More
Frakt-containermikrohus med grønne tak planlagt for Storbritannia
Arkitektur

Frakt-containermikrohus med grønne tak planlagt for Storbritannia

Frakt-containermikrohus med grønne tak planlagt for Storbritannia Fraser Brown MacKenna Architects har fått planleggingstillatelse for en utvikling av mikroboliger laget av fraktcontainere med grønne tak i Aylesbury, England. Gatehouse Road er en billig boligordning som er en del av en serie fornyelsesplaner for underutnyttede tomter som eies av Vale of Aylesbury Housing Trust. F

Read More
Hayri Atak Architectural Design Studio foreslår utkragende glassbasseng over den norske fjorden
Arkitektur

Hayri Atak Architectural Design Studio foreslår utkragende glassbasseng over den norske fjorden

Hayri Atak Architectural Design Studio foreslår utkragende glassbasseng over den norske fjorden Hayri Atak Architectural Design Studio har designet et konsept for et boutiquehotell innenfor en klippekant i Norge som inkluderer et utrangerbart glassbasseng. Istanbul-praksis Hayri Atak Architectural Design Studio foreslo å bygge hotellet på et område 600 meter høyt på Preikestolen - en bratt klippe og populært turiststed vest i Norge som henger over Lysefjorden-fjorden. Den e

Read More
El Sindicato bygger bittesmå Casa Parásito på et tak i Ecuador
Arkitektur

El Sindicato bygger bittesmå Casa Parásito på et tak i Ecuador

El Sindicato bygger bittesmå Casa Parásito på et tak i Ecuador Det ecuadorianske studioet El Sindicato Arquitectura har bygget en 12 kvadratmeter stor parasittstruktur på toppen av en bygning i Quito. Casa Parásito, som oversettes som Parasite House, opptar en liten plass på taket av en eksisterende bygning som ligger i San Juan-området i Ecuadors hovedstad. Huset

Read More
Archismith skaper hemmelig hage i Glassfestningen
Arkitektur

Archismith skaper hemmelig hage i Glassfestningen

Archismith skaper hemmelig hage i Glassfestningen Bangkok arkitekturstudio Archismith har bygget en hage innelukket av 20 000 glassstein som del av et salgskontor for en boligutvikling i Bangkok, Thailand. Salgsgalleriet er kåret til Glassfestningen, og har blitt langlistet i Dezeen Awards 2019 innen kategorien forretningsbygg.

Read More
Mizzi Studio fullfører stingray-kafé ved siden av Serpentine
Arkitektur

Mizzi Studio fullfører stingray-kafé ved siden av Serpentine

Mizzi Studio fullfører stingray-kafé ved siden av Serpentine Serpentine Coffee House, som Mizzi Studio har laget ved siden av Serpentine-sjøen i Hyde Park, London, er toppet med et tak designet for å se ut som en stingray. Mizzi Studio designet kafeen til å være en liten landemerkestruktur mellom Serpentine Gallery sine to lokasjoner i hovedgaten som går gjennom Hyde Park. Den h

Read More
Måten vi bygger skaper kapelllignende tilflukt i nederlandsk skog
Arkitektur

Måten vi bygger skaper kapelllignende tilflukt i nederlandsk skog

Måten vi bygger skaper kapelllignende tilflukt i nederlandsk skog Amsterdam arkitektstudio The Way We Build har bygget en mobilhytte med tømmerhvelvet interiør på en campingplass i Robbenoordbos-skogen i Nord-Nederland. Den 15 kvadratmeter store hytta er designet som et "meditasjonelt naturreservat" ved Het bos-rotet - som oversettes som skogen kaller - campingplass nær den nederlandske kysten. &qu

Read More
Hvite betongskodder foran brasiliansk universitetsbygning
Arkitektur

Hvite betongskodder foran brasiliansk universitetsbygning

Hvite betongskodder foran brasiliansk universitetsbygning En overbygd gate skjærer gjennom denne nye universitetscampusbygningen i Nord-Brasil designet av Rede Arquitetos, Croquis Projetos og Neudson Braga, og gir et skyggefullt og luftig område for studenter å omgås klasser. Bygningen utvider Universidade Federal do Ceará (UFC) campus i den brasilianske byen Crateús med klasserom, laboratorier, kontorer og fleksible rom. Det

Read More
Gjenvinnbart hus er bygget av korkblokker
Arkitektur

Gjenvinnbart hus er bygget av korkblokker

Gjenvinnbart hus er bygget av korkblokker Matthew Barnett Howland med Dido Milne og Oliver Wilton har brukt korkblokker for å bygge Cork House i Berkshire, England, som er på listen til årets Stirling-pris. Plassert i underveien ved Themsen, ble boligen designet av Howland, Milne og Wilton som svar på arkitekturindustriens innvirkning på biologisk mangfold, klimagassutslipp og avhengighet av engangsbruk. Hus

Read More
Hackney House har svart snekkerarbeid og en hage i hagen
Arkitektur

Hackney House har svart snekkerarbeid og en hage i hagen

Hackney House har svart snekkerarbeid og en hage i hagen Et glassforlengelse hjalp London-baserte Applied Studio med å lysne det sultne interiøret i dette Hackney-hjemmet, som kan skilte med tømmerdetaljer og en badstue i hagen. Hackney House var tidligere vertskap for en serie mørke og poky rom, men har blitt overhalt av Applied Studio for komfortabelt å ta imot eierne - et ungt par som kjøpte eiendommen for noen år siden. Innti

Read More
Slank, hvitt hus av CAPD rammer utsikt over havet i Japan
Arkitektur

Slank, hvitt hus av CAPD rammer utsikt over havet i Japan

Slank, hvitt hus av CAPD rammer utsikt over havet i Japan Japansk arkitekturpraksis CAPD har fullført Umi - et enkelt, hvitt hus i prefekturen Tokushima med utsikt over havet med et stort, dypt sett vindu og terrasse. Forutsatt at nye strukturer skal bygges på hver side av Umi - som betyr sjø på japansk - forlot arkitektene sidehøydene relativt nakne. En

Read More