Arkitektur

Rødt treforheng omgir inngangspaviljongen til Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Rødt treforheng omgir inngangspaviljongen til Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Anonim

Rødt tregardin omgir naturreservatets inngangspaviljong ved Sandellsandberg

Et gardin av røde tømmerpaneler draperer rundt inngangspaviljongen til Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Blekinge, Sverige, designet av Sandellsandberg.

Den lyse røde bygningen ble kalt Outdoor Eriksberg, designet av det svenske studioet Sandellsandberg for å forbedre kvaliteten og seilbarheten i naturreservatets inngangsparti.

Den har et "tekstilutseende" som er ment å fremkalle et teaterforheng som åpner seg for å avsløre naturreservatet, og er den første av en serie strukturer som studioet vil designe for parken.

"Tidligere var det ingen tydelig inngang til naturreservatet, som til tider fikk besøkende til å snu seg ved portene i forvirring, " forklarte arkitektstudioet.

"Derfor var de største utfordringene å styrke stedets identitet og gi antatt besøkende et innbydende førsteinntrykk av reservatet. Visjonen var å gi naturreservatet moderne bygninger, men med en generell utforming som minner om den tradisjonelle arkitekturen i Blekinge."

Utendørs Eriksberg måler 600 kvadratmeter, og har form av en gigantisk hytte som Sandellsandberg modellerte på fjøs og tradisjonelle langhus - en type lang og smal tømmerbolig med et enkeltrom.

Den har en trekonstruksjon bygget med tradisjonelle Blekinge bygningsteknikker, og er komplett med store vinduer og et asymmetrisk halmtak.

De knallrøde trepanelene strekker seg ned fra halmtaket, bølgende rundt kantene for å gi glimt gjennom glassveggene i bygningen.

De draperer også oppover i hver ende av bygningen for å gi tilgang til to gårdsplasser som flankerer interiøret.

Gårdsplassene fører besøkende inn gjennom gigantiske glassdører, der de blir ønsket velkommen av en kafé, butikk og et utstillingslokale for offentlige arrangementer og foredrag i en mellometasjen over.

Disse områdene er alle komplette med de lyse hvite finishene som kontrasterer bygningens skall, og er opplyst av et gigantisk takvindu og bulbous rotting lys nyanser som går langs lengden på bygningen.

Sandells ble grunnlagt i 1995 av Thomas Sandell og Ulf Sandberg, og er et svensk arkitektstudio for tiden ledet av Thomas Sandell, Joakim Uebel, Jenny Kåhre og Anders Rotstein.

Andre prosjekter fra studioet inkluderer messingfôret Primewine Bar i Stockholm, og et høyt hus i en gammel fiskevær som har bleke furugulv, høye tak og en betongpeis.