Anonim
Image

Hackney House har svart snekkerarbeid og en hage i hagen

Et glassforlengelse hjalp London-baserte Applied Studio med å lysne det sultne interiøret i dette Hackney-hjemmet, som kan skilte med tømmerdetaljer og en badstue i hagen.

Hackney House var tidligere vertskap for en serie mørke og poky rom, men har blitt overhalt av Applied Studio for komfortabelt å ta imot eierne - et ungt par som kjøpte eiendommen for noen år siden.

Image

Inntil nylig hadde paret jobbet i Europa, men da de kom tilbake til London var de opptatt av å etablere sitt "drømmehus" der de kunne bo i mange år fremover.

"De elsket området, i nærheten av Broadway-markedet, og ønsket å forbedre huset sitt fremfor å flytte, " sa studioets administrerende direktør, Patrick Abrams, til Dezeen.

Studioet begynte med å utvide baksiden av huset for å få plass til en åpen matlagings- og spisestue.

Halvparten av rommet er viet til kjøkkenet, som har jet-svart tømmerskap og chevronmønstret gulv kledd med granittfliser.

Blekegrå marmor har blitt brukt til å lage splashback, overflate counter og to hyller der innbyggerne kan lagre servise og ingredienser.

Image

"De ønsket den livlige kontrasten mellom bakgrunn og elementer, " forklarte studioet.

"Så vi jobbet med dem for å introdusere naturlige elementer for å myke opp dette, derav det synlige kornet i snekkerarbeidet, patinering av de skreddersydde innfelte håndtakene og gulvflisens naturlige egenskaper."

Image

Den andre halvparten av rommet er vert for et spisebord og stoler, ordnet under et skrå glasert tak.

Som på kjøkkenområdet er gulvbelegg her chevronmønstret, men er ferdigstilt i lett fargetre. Det skaper en tydelig linje der en grensevegg pleide å stå, som studioet håper å subtilt nikke til husets "opprinnelige karakter".

En stor, gjennomgående svingdør gir tilgang til den anlagte hagen, der en ekstra struktur er oppført for å skape et utendørs fritidsrom for kunden.

Inne er et lite, treforet sittegruppe, dusj og badstue.

Studioet har brakt lys inn i resten av hjemmet ved å bruke Crittall-dører for å koble sammen boarealer.

Et ekspansivt rammeløst takvindu topper også husets nye dobbelthøydetrapp, som fører opp til en sinkbelagt mansardtak.

Den inneholder hovedsoverommet, som fortsetter materialpaletten i underetasjen med mørke tømmergarderober i full høyde.

De fleste av det tilhørende ensuite-badet har da blitt kledd med grå marmorfliser, supplert med et jet-svart dusjhode og tappekraner.