Anonim
Image

Karriereveiledning: Kelvin Ho fra Akin Atelier røper hvordan han startet sitt eget designfirma

Kelvin Ho designer interiørkonsepter for kunder i boutiquehotell og high-end moteforhandlere på Akin Atelier. Arkitekten forteller karriereveiledningen for Dezeen Jobs hvordan han samlet erfaring som trengs for å finne sitt eget studio.

Etter å ha fullført sitt første internship i studiet til arkitekten Lorenzo Natale, kom Ho til å sette pris på de tradisjonelle og grunnleggende verdiene ved arkitektonisk design. De neste årene brukte han på å utvikle sitt dyktighetssett på små studioer.

"Arkitektene jeg jobbet for var store forbilder og mentorer som bidro til å informere mitt forhold og filosofi til arkitektur og design, " forklarte han.

Ho siterer sine tidlige arbeidserfaringer som å sette bane for resten av karrieren. Han mener at unge designere bør forske grundig på stedene de ønsker å jobbe før de søker jobb.

"Jeg tror virkelig at de første arbeidsopplevelsene dine innen arkitektur virkelig kan forme og sette banen til karrieren din, " sa Ho.

"Det er verdt å holde på for drømmestudioet og gjøre alt du kan for å få en mulighet til å jobbe der."

Ho leder nå et team på 15 på studio Akin Atelier, inkludert arkitekter, interiørarkitekter, designstrateger og kommunikasjonsspesialister. Praksisen designer luksuriøse interiørkonsepter for kunder innen mote, gjestfrihet og kultur.