Anonim
Image

"Dezeen Awards-trofeet får mange gunstige kommentarer fra besøkende på kontoret"

Hvordan ville du vist trofeet ditt hvis du vant en Dezeen Award? Vi ba noen av 2018-vinnerne dele sine "hyllevarer".

Trofeene ble designet av det nederlandske designstudioet Atelier NL og er håndlaget av leire ved bruk av tradisjonelle teglsteknikker. Hver pokal kom i en trepresentasjonsboks, og vinnerne fikk også et trykt sertifikat.

I år vil ytterligere 39 pokaler tildele vinnere av Dezeen Awards 2019 i kategorier som spenner over arkitektur, interiør og design.

Skriv inn nå og begynn å planlegge hvor du vil legge trofeet ditt hvis du vinner!

Image

"Tradisjonell japansk arkitektonisk stil"

Fumitaka Suzuki fra Yagyug Douguten, som vant årets detaljhandelsinteriør på Dezeen Awards 2018, viser pokalen sin i en alkove hjemme hos ham i Nara, Japan.

"Dette er en tradisjonell japansk arkitektonisk stil, " sa Suzuki. "En tokonoma, eller en hevet alkove på størrelse med en tatamimatte, finner du på baksiden av en stue i japansk stil som har tatamigulv."

Tokonomas brukes til å vise gjenstander med høy estetisk fortjeneste, for eksempel blomster, hengende ruller og Dezeen Awards-trofeer.

Image

"Utstilt blant våre verdsatte kuriositeter"

John Wardle Architects viser trofeet i resepsjonen, der besøkende ofte kommenterer sin slående design.

"Trofeet vårt er utstilt blant våre verdsatte kuriositeter, som inkluderer interessante materialer, prototyper, modeller og priser, " sa John Wardle. "Det er der oppe fordi vi er begeistret for å ha blitt valgt ut som vinnere av årets husinteriør."

"Vi er også store fans av den fysiske designen, " la han til. "Murstein er noe vi er store fans av. Få priser som er verdt å vise, men denne er ganske spesiell."

"Trofeet får mange gunstige kommentarer fra besøkende på kontoret. Resultatene skal kjennes på lang sikt, med Denneen Award som er kjent blant våre arkitektoniske og interiør utmerkelser. Å vinne i innvielsesprisen sesongen har også sin cache!"

Image

"Tjener som en stor motivator"

Petit Pli, som vant årets bærbare design, viser pokalen sin i London-studio, men grunnlegger Ryan Mario Yasin holder presentasjonsboksen hjemme.

"Vi elsker at Denneen Award-trofeet har to deler, " sa Yasin. "Vi beholder trofeet i London Fields-studioet, der det sitter foran og midt på prisutviklingen og tjener som en flott påminnelse om alt det Petit Pli-teamet har oppnådd siden 2017."

Han la til: "Det fungerer som en stor motivator når vi står overfor utfordringer."

Trepresentasjonsboksen "bor hos meg hjemme, " sa Yasin. "Å se den før jeg begynner dagen og avslutter natten etter arbeidet er oppfylt og hjelper til med å opprettholde mitt drivkraft og fremdrift."

Image

"Å vinne en Dezeen Award er bare flott"

Interiørarkitekt Casson Mann har vunnet dusinvis av trofeer i løpet av årene, men den har funnet plass på prisveggene for sine to Dezeen Awards, vunnet for årets interiørprosjekt og årets samfunnsborgerlige og kulturelle interiør.

"Selv om prisveksten vår ser ut som den drypper av ting, er det 20 pluss års innsats som sitter der, " sa Roger Mann. "For oss å vinne en Dezeen Award er bare bra, og å ha vunnet to på det første året ditt er strålende."

Image

"Vi holder Dezeen Award midt i sentrum"

Chiangmai Life Architects, som vant årets by- og kulturbygging, har gitt prisen en spesiell plass på prisutviklingen. I likhet med bygningen som vant prisen, er sokkelen laget av bambus.

"Vi har en spesiallaget prisutdeling laget av bambus, og vi holder Dezeen Award midt i sentrum, i hjertet av den, " sa Markus Roselieb. "Skjermen er i hovedinngangsrommet der alle besøkende passerer."

Image

"Jeg hadde heltene mine signert troféboksen min"

Daan Roosegaarde fra Studio Roosegaarde vant to priser, og han holder dem på en hylle på kontoret sitt. Under prisutdelingen ba Roosegaarde deltakerne signere troféboksen sin og gjøre den til en spesiell suvenir om kvelden.

"Da jeg var der på seremonien, var det virkelig spennende for meg, " sa Roosegaarde, som vant årets designprosjekt og årets lysdesign.

"Alle heltene mine var i samme rom, " sa han. "Folk som Thomas Heatherwick og Tom Dixon, og og det var veldig, wow! Det var veldig gøy å vite at de også er veldig tilgjengelige og likte arbeidet. Jeg hadde dem alle til å signere pokalboksen!"

Image

"Det har sin stolthet på vårt kontorbad"