Anonim
Image

Dezeens guide til de beste arrangementene for arkitektur, design og teknologi for 2019

Med hundrevis av designmesser, konferanser og messer som finner sted rundt om i verden hvert år, kan det være vanskelig å velge hvilke som skal delta. For å hjelpe deg har vi satt sammen en definitive guide til over 50 av de beste begivenhetene i 2019 for kalenderen din.

Hopp til hendelser måned for måned:

januar

februar

mars

april

Kan

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

Image

januar

CES
8. – 11. januar, Las Vegas, USA
Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas starter året og viser frem nye teknologier og produkter fra verdens største tech-merker. Høydepunkter fra dette året inkluderer en gangkonseptbil og en sammenleggbar TV.
www.ces.tech
www.dezeen.com/tag/ces

IMM Köln
14. - 20. januar, Köln, Tyskland
Årets første interiør og møbleringsmesse inneholder produkter fra mer enn 1 200 leverandører fra 50 land.
www.imm-cologne.com
www.dezeen.com/tag/imm-cologne

Interiørdesign Toronto
17. – 20. januar, Toronto, Canada
Nye og etablerte designere stiller ut og holder foredrag på denne Toronto designmessen, der Lyndon Neri og Rossana Hu fra designstudioet Neri & Hu er årets internasjonale æresgjester.
www.interiordesignshow.com
www.dezeen.com/tag/ids-toronto

DesignTO (tidligere Toronto Design Offsite)
18–27 januar, Toronto, Canada
Tilbake for sitt niende år bringer festivalen en rekke designere og artister til den kanadiske byen for å gjøre den til et "nav for kreativitet".
www.designto.org

Maison & Objet
18–22 januar, Paris, Frankrike
Januarutgaven av Maison & Objet - med temaet Excuse my French! - setter fokus på Frankrikes bidrag til den internasjonale designscenen. Det vil også være en serie installasjoner med tittelen Hva er nytt? og et utstillingsvindu med nye kinesiske designere.
www.maison-objet.com/
www.dezeen.com/tag/maison-objet

Arkitekt @ Work
30. - 31. januar, London, Storbritannia
Den to dager lange varemessen Architect @ Work i London er rettet mot arkitekter, designere og spesifikasjoner. I år vil det fokusere på temaet Future-Proof, med vekt på viktigheten av å integrere bærekraft i kommende prosjekter.
www.architect-at-work.co.uk
www.dezeen.com/tag/architectwork

Image

februar

Madrid Design Festival
1–28 februar, Madrid, Spania
Hver februar blir den spanske hovedstaden omgjort til en feiring av design. Festivalens program har som mål å transformere holdninger til design og hvordan den kan påvirke alle liv og omgivelser. Årets komitémedlemmer inkluderer Jasper Morrison og Lucas Muñoz.
www.madriddesignfestival.com

Stockholm Design Week
4. – 10. Februar, Stockholm, Sverige
Med over 200 arrangementer består denne feiringen av skandinavisk design av utstillinger og installasjoner over hele byen. Som stedet der de fleste svenske, danske og norske designmerker lanserer sine årlige kolleksjoner, avslører det ofte interiørdesigntrendene som vil definere året. Høydepunktene vil omfatte en installasjon av Note Design Studio, som følger opp deres imponerende prosjekt The Lookout i 2018.
www.stockholmdesignweek.com
www.dezeen.com/tag/stockholm-design-week

Stockholm Furniture & Light Fair
5–9 februar, Stockholm, Sverige
Under Stockholm Design Week-paraplyen vil denne møbel- og belysningsutstillingen i år inneholde over 700 utstillere, inkludert produsenter av svenske designklassikere og stigende unge designere.
www.stockholmfurniturelightfair.com

Surface Design Show
5–7 februar, London, Storbritannia
Dette tre dager lange arrangementet i London viser frem materialer til bruk i arkitektur og interiør. Årets utgave inkluderer 150 utstillere, pluss en taleserie med 52 foredragsholdere.
www.surfacedesignshow.com
www.dezeen.com/tag/surface-design-show

Nomad St Moritz
7. – 11. Februar, St Moritz, Sveits
Collectible designmesse vender tilbake til St Moritz for et annet år for å vise frem samleobjekter i Chesa Planta herskapshus. Arrangementet, organisert av kuratorene Nicolas Bellavance-Lecompte og Giorgio Pace, tar på seg et vintertema, for å kontrast til søsterarrangementet i Monaco om våren.
www.nomadstmoritz.com

Modernism Week
14–24 februar, California, USA
Modernism Week, som blir holdt hvert år i Palm Springs, er en feiring av den imponerende midcentury arkitekturen og designen i området.
www.modernismweek.com

Design Indaba
27. februar - 1. mars, Cape Town, Sør-Afrika
Denne årlige konferansen i Cape Town trekker både anerkjente internasjonale designere og nykommere til å vise frem det beste fra globale og afrikanske kreative næringer. Årets foredragsholdere inkluderer arkitekt John Pawson, settdesigner Ana Crabtree og designer Yuri Suzuki.
www.designindaba.com
www.dezeen.com/tag/design-indaba

Image

mars

XXII La Triennale di Milano
1. mars - 1. september, Milano, Italia
Triennale di Milano kommer tilbake i 2019 med temaet Broken Nature. Kuraterte av MoMAs Paola Antonelli, vil utstillinger provosere diskusjonen om hvordan arkitektur og design kan fremme viktigheten av å tenke for fremtiden for artene våre.
www.brokennature.org

Singapore Design Week
4–17 mars, Singapore
Tilbake for sitt sjette år, vil årets arrangement finne sted på det nye National Design Center, og har messer, konferanser, utstillingsvinduer, utstillinger og workshops.
www.designsingapore.org/sdw

Design Shanghai
6.–9 mars, Shanghai, Kina
Messen vil se over 400 designmerker og gallerier fra over 30 land som viser frem sitt siste arbeid, sammen med designfora, prisutstillinger og utstilte samlinger fra luksusmerker.
www.designshanghai.com

Festival of Design
8. – 16. Mars, Shanghai, Kina
Sammen med Design Shanghai, har denne nye festivalen av Neri & Hu 's Design Republic tenkt å omfavne de felles aspektene ved design. Gjennom utstillinger, workshops og foredrag fra internasjonale deltakere som Konstantin Grcic og SO-IL, vil temaer for inkludering, tverrfaglig og innovativ design bli utforsket.
www.thedesignrepublic.com

Geneva Motor Show
7. – 17. Mars, Genève, Sveits
Det 89. Geneva Motor Show samler verdens største bilfirma for å presentere nye konsepter og modeller.
www.gims.swiss
www.dezeen.com/tag/geneva-motor-show

SXSW
8. – 17. Mars, Texas, USA
SXSW, forkortelse for South by Southwest, er et program med teknologifokuserte konferanser og festivaler innen interaktiv, film- og musikkindustri, som foregår over hele Austin, Texas. Høydepunktene inkluderer Featured Speakers, som ser fagpersoner diskutere ideer som utformer fremtiden for design.
www.sxsw.com
www.dezeen.com/tag/sxsw/

Melbourne Design Week
14. - 24. mars, Melbourne, Australia
Denne serien med arrangementer ble laget for å fremheve det beste designet i Australia, og inkluderer en tverrfaglig konferanse, forretningspresentasjoner og pedagogiske programmer. Temaet i Designeksperimenter fra 2019 provoserer deltakerne til å svare på spørsmålet, "Hvordan kan design endre fremtiden?"
www.ngv.vic.gov.au/melbourne-design-week
www.dezeen.com/tag/melbourne-design-week/

Samle
14. - 17. mars, Brussel, Belgia
Collectible returnerer for sin andre utgave midten av mars til Bâtiment Vanderborght - en tidligere møbelbutikk fra 1930-tallet. Gallerier og designstudioer blir valgt ut av et ekspertutvalg for å skape en oppslukende opplevelse for messens besøkende.
www.collectible.design
www.dezeen.com/tag/collectible-design

Arctic Design Week
18–23 mars, Lappland, Finland
Årets Arctic Design Week, som finner sted i Rovaniemi, Lappland, vil fokusere på temaet Design for Happiness, med håp om å svare på hvordan design bidrar til velvære og utvikler denne innvirkningen i samfunnet. Tittelprisen for Arctic Design Company of the Year utlyses under festivalens prisnatt.
www.arcticdesignweek.fi

Smart Workspace Design Summit, Spring Edition
21–22 mars, Berlin, Tyskland
Dette toppmøtet er et to-dagers arrangement på KAOS Berlin, og samler arbeidsplassstrateger, ledere, fagfolk innen eiendom, interiørarkitekter og designere for å utvikle en samtale som omfatter fremtiden for arbeidsplassdesign og teknologi.
www.fleming.events/smartworkspacedesign

Boston Design Week
27. mars - 7. april, Boston, USA
Denne 12-dagers bybegivenheten kommer tilbake for sitt sjette år for å øke bevisstheten om den viktige rollen design spiller i hverdagen, gjennom interaktive DIY-verksteder til eksklusive museumsturer i fire kategorier: Designing Boston, Professional Focus, Design and Social Impact and Technical Design .
www.bostondesignweek.com

DesignMarch
28–31 mars, Reykjavík, Island
Byen Reykjavík forvandles til "ett stort arena for design" for Islands 11. årlige festival. Lokale designere samarbeider med internasjonale navn for å arrangere workshops for publikum over fire dager, og åpner med en dag med foredrag. Designer omfavner vanligvis islandsk kultur og tradisjoner.
www.designmarch.is
www.dezeen.com/tag/designmarch

Image

april

Copenhagen Architecture Festival
4. – 14. April, København, Danmark
Nå på det sjette året har den 10-dagers Copenhagen Architecture Festival som mål å utforske forholdet mellom mennesker og arkitektur gjennom et bredt offentlig program med samtaler, filmer, verksteder og utstillinger.
www.cafx.dk

Salone del Mobile
9. – 14. April, Milan, Italia
Salone del Mobile regnes som den viktigste møbelmessen i verden. Ved siden av hovedhallene vil årets arrangement inneholde belysningsutstillingen Euroluce og kontorutstillingsvindu Workplace 3.0. Unge designere viser sitt arbeid i Salone Satellite-området.
www.salonemilano.it
www.dezeen.com/tag/salone-del-mobile

Milan Design Week
9. – 14. April, Milan, Italia
For å sammenfalle med Salone-messen, tar design også over resten av den italienske byen, noe som gjør Milanos designuke til det største årlige samværet i kalenderen. Også kjent som Fuorisalone, inkluderer det byomfattende arrangementet designdistrikter Tortona, Brera og 5 Vie. Vanlige høydepunkter inkluderer installasjoner av COS, Lee Broom og Design Academy Eindhoven og utstillinger av Ventura Projects.
www.fuorisalone.it
www.dezeen.com/tag/milan-design-week

Kan

Designmåned Graz
10. mai - 9. juni, Graz, Østerrike
Utstillinger og workshops dukker opp over hele Graz for denne bydekkende festivalen, som i år fokuserer programmet på kvinner og design.
www.designmonat.at

Brooklyn Designs
10.-12. Mai, Brooklyn, USA
En butikkbar utstilling med moderne møbler, belysning, tekstiler og tilbehør fra Brooklyn-baserte håndverkere, designere og produsenter pluss overbevisende samtaler, kreative installasjoner og praktiske verksteder.
www.brooklyndesigns.nyc

NYCxDesign
10. – 22. Mai, New York, USA
Denne festivalen viser design av alle disipliner i alle fem bydelene i New York City, med messer, butikkmuligheter og en rekke samtaler, installasjoner og showroom-arrangementer i utpekte distrikter.
www.nycxdesign.com
www.dezeen.com/tag/nycxdesign

WantedDesign
16. - 20. mai, Brooklyn; 18-21 mai, Manhattan, New York, USA
Som en del av NYCxDesign, presenterer disse søsterarrangementene både lokal og internasjonal design på to steder, med fokus på nyutdannede og fremvoksende talent.
www.wanteddesignnyc.com
www.dezeen.com/tag/wanted-design

Rumensk designuke
17–26 mai, Bucureşti, Romania
Mote, grafikk og håndverksdesign er alle i dette utstillingsvinduet med rumensk kreativitet.
www.institute.ro/romanian-design-week
www.dezeen.com/tag/romanian-design

ICFF
19. – 22. Mai, New York, USA
Den årlige International Contemporary Furniture Fair finner sted over fire dager på Manhattan's Javits Center, sammenfallende med NYCxDesign.
www.icff.com
www.dezeen.com/tag/international-contemporary-furniture-fair

Clerkenwell Design Week
21.–23 mai, London, Storbritannia
London-distriktet med den største konsentrasjonen av møbler, showrooms, og arkitektur- og designstudioer, arrangerer sin egen designuke hver mai.
www.clerkenwelldesignweek.com
www.dezeen.com/tag/clerkenwell-design-week

Habitat Expo
Datoer TBC, Mexico by, Mexico
Habitat Expo er en utstilling av arkitektur, interiør og design i Mexico by, med et konferanseprogram om Mexicos interiørdesignindustri.
www.habitatexpo.xporegistro.com

Fiskars Village Art and Design Biennale
19. mai – 15. september, Fiskars, Finland
Den første åpningen av Fiskars Village Art and Design Biennale kombinerer moderne kunst og design og vil engasjere produsenter med lokalsamfunnet.
www.fiskarsvillagebiennale.com

Image

juni

Atlanta Design Festival
1–9 juni, Atlanta, USA
Organisert av MA! Design is Human, den 13. utgaven av festivalen i den amerikanske delstaten Georgias hovedstad vil omfatte en serie arkitekturturer og aktiviteter rundt i byen, og plasserer Atlantas voksende designindustri midt i blinken.
www.atlantadesignfestival.net

London Festival of Architecture
1–30 juni, London, Storbritannia
Denne måned lange, byomspirende feiringen av arkitektonisk praksis og eksperimentering kommer tilbake i 2019 med temaet Grenser. Høydepunktene vil omfatte en festivalpaviljong av Pricegore og Yinka Ilori, som blander sammen afrikansk og europeisk design.
www.londonfestivalofarchitecture.org
www.dezeen.com/tag/london-festival-of-architecture

Birmingham Design Festival
6–8 juni, Birmingham, Storbritannia
Denne tre dager lange festivalen vil bringe en serie workshops, samtaler, utstillinger, demonstrasjoner og visninger, delt inn i grafiske, digitale og produktdistrikt, til forskjellige arenaer i hele byen.
www.birminghamdesignfestival.org.uk

AIA-konferanse om arkitektur
6.–8 juni, Las Vegas, USA
For 2019 finner American Institute of Architects sitt årlige konferansearrangement på Las Vegas Convention Center. AIA hevder at spillestedet vil bli en "lekeplass for materialer".
www.conferenceonarchitecture.com
www.dezeen.com/tag/aia

NeoCon
10. – 12. Juni, Chicago, USA
NeoCon er Nord-Amerikas viktigste designutstilling og konferanse for kommersielt interiør, inkludert en tidsplan for nettverksmuligheter, presentasjoner og seminarer.
www.neocon.com

Design Miami / Basel
11–16 juni, Basel, Sveits
Design Miamis partnerarrangement finner sted i messe Basel messehall, og viser samleobjekter fra hele verden. 2019-utgaven markerer det første året under en kuratordirektør, da Aric Chen erstatter nåværende kreative offiser Rodman Primack.
www.basel2019.designmiami.com

Barcelona Design Week
12–19 juni, Barcelona, ​​Spania
Konferanser, utstillinger, forretningsmøter og nettverkssamlinger finner sted i den katalanske hovedstaden for dette ukeslange arrangementet.
www.barcelonadesignweek.com

Jerusalem Design Week
13-20 juni, Jerusalem, Israel
Den åttende utgaven av Jerusalem Design Week foreslår en omfattende refleksjon over de forskjellige betydningene av øst. Sammen med Hansen House, Center for Design, Media and Technology i Jerusalem, presenterer 200 designere og kuratorer fra blant annet Israel, Kina, Japan, Romania, Taiwan, Tyrkia, India og Belgia over 100 nye og eksisterende prosjekter.
www.jdw.co.il

LA Design Festival
20. - 23. juni, Los Angeles, USA
LA Design Festival kommer tilbake for et niende år. Høydepunkter i år inkluderer offentlige designinstallasjoner, en designmiddagklubb, designturer, fire dager med designkonfabber, internasjonale utstillinger, AIA Restaurant Design Awards og mer. Design Block Party på ROW DTLA og INTRO / LA er også tilbake.
ladesignfestival.org

San Francisco Design Week
20. – 28. Juni, San Francisco, USA
Med fokus på futuristisk design, sentrerer programmet seg rundt San Franciscos bånd til både moderne designere og teknologiselskaper. Årets tema Community vil utforske hvordan de to kan samarbeide for å revurdere verdens fremtid. Åpningskveld avspark med auksjon av originale kunstverk.
www.sfdesignweek.org

Design for Humanity Summit II: Design in the Time of Displacement
21. juni, New York, New York
Dette initiativet har som mål å drive humanitær respons i en mer verdig, inkluderende og bærekraftig retning gjennom å bygge bro mellom ekspertisen til humanitær, design, fagpersoner i akademisk og privat sektor gjennom designdialoger og workshops.
www.fordham.edu/info/28119/design_for_humanity_summit

Architecture Film Festival London
25-27 juni
Dette er Londons første filmfestival som fokuserer på forholdet mellom arkitektur og film og utallige former. Arrangementsprogrammet og den internasjonale filmkonkurransen ser ut til å oppdage og fremme nye talenter, og invitere til diskusjon.
www.archfilmfest.uk

Nye designere
26. – 29. Juni og 3. - 6. juli, London, Storbritannia
Denne London-utstillingen viser arbeidet til over 3000 talentfulle nyutdannede fra hele Storbritannia. Del I inkluderer tekstiler og mote, kostymedesign og smykker og metallverk. Del II har arkitektur, interiør, møbler og produktdesign, pluss grafikk, illustrasjon og digital kunst.
www.newdesigners.com
www.dezeen.com/tag/new-designers

juli

Kosovo Arkitekturfestival
1. juli - 1. oktober, Pristina, Kosovo
Kosovo Architecture Festival er den største årlige begivenheten innen arkitektur, urbanisme og design i regionen, med mer enn 40 individuelle arrangementer spredt gjennom juli, august og september. I år har hovedtaler foredrag Jeffrey Shumaker, Odile Decq, Mohsen Mostafavi og Dezeen-sjefredaktør Marcus Fairs.
www.kosovoarchitecture.com

Hello Wood International Summer School
15.–21 juli, Csóromfölde, Ungarn
For sitt 10-årsjubileum arrangerer Hello Wood sin populære internasjonale sommerskole for unge arkitekter for å hjelpe til med å fremme en "tenking gjennom å gjøre" mentalitet. Temaprosjektene i Carnival vil ta opp de mest presserende spørsmålene samfunnet står overfor og hvordan arkitektur kan bidra til å løse dem. Hello Woods feiring er en mulighet til å lære og samle det beste unge talentet for å bidra til å fremme et blomstrende verdensomspennende arkitektursamfunn.
www.hellowoodfestival.com

AIFF
18–21 juli 2019, Melbourne, Australia
Møbler fra Australia og New Zealand er utstilt på dette eneste handelsselskapet som finner sted i år på Melbournes messesenter, som en del av Decor + Design. VIVID Awards er en omtalt natt under arrangementet.
www.aiff.net.au

N'Golá-festivalen
26. juli - 18. august, São Tomé e Príncipe
N'Golá-festivalen for kunst, skapelse, miljø og utopier finner sted fra tre uker i São Tomé og Príncipe. Den moderne afrikanske kunst- og kulturfestivalen handler om mote, design, arkitektur, musikk, gastronomi, teknologi, håndverk og natur.
www.ngolafestival.org

august

São Paulo Design helg
18. – 25. August, São Paulo, Brasil
São Paulo Design Weekend er en feiring av latinamerikansk design, inkludert hundrevis av uavhengige arrangementer, fra messer til cocktailfester.
www.designweekend.com.br

Seattle Design Festival
16. – 25. August, Seattle, USA
Seattle Design Festival har byturer, utstillinger, utendørs installasjoner, aktiviteter, gjennomgang av design i nabolaget og mer fra 16. til 25 august. Vårt tema fra 2019 utforsker hvordan vi oppnår balansen som er nødvendig for vår jord, våre samfunn og våre familier.
designinpublic.org

Den internasjonale designkonferansen
21.–23 august, Chicago, USA
Den internasjonale designkonferansen (IDC) er en feiring av designens mangfold, overlapp og ubestridelig kraft. IDC inviterer reklamefolk til å utvikle en delt dialog som fremmer samarbeid og forsterker effekten av design.
www.internationaldesignconference.com

Design Biennale Zürich
28. august - 1. september, Zürich, Sveits
Zürichs designbiennale kommer tilbake i august 2019, og gir muligheter for publikum å oppdage design flere steder rundt i byen.
www.designbiennalezurich.ch

Medellín Design Week
28. august - 1. september, Medellín, Colombia
Medellín Design Week er et årlig arrangement som finner sted i byen Medellin, Colombia. Den utforsker områder som produktdesign, industriell design, grafisk design, audiovisuell design, arkitektur, augmented reality og mer.
www.medellindesignweek.com

september

Detroit Month of Design
1-30 september, Detroit, USA
I løpet av den niende utgaven av Detroit Month of Design (MoD) vil byen være vertskap for mer enn 55 arrangementer, som vil samle designere, forbrukere og entusiaster for å feire Detroits rolle som et nasjonalt designsenter.
www.detroitmonthofdesign.com

Helsinki Design Week
5–15 september, Helsingfors, Finland
Arrangementet som arrangeres for den finske festivalen inkluderer utstillinger, moteshow, foredrag og workshops, sammen med et økende antall satellittarrangementer. Den nye Children's Design Week vil også skape muligheter for de aller yngste designfansene.
www.helsinkidesignweek.com
www.dezeen.com/tag/helsinki-design-week

Paris Design Week
6. – 15. September, Paris, Frankrike
Paris Design Week omfatter 2019s andre del av messekanten Maison & Objet, samt åpne studioer og designshow rundt i sentrum, med arbeid av studenter, nyutdannede og kommende designere.
www.maison-objet.com/en/paris-design-week
www.dezeen.com/tag/maison-objet

Seoul Biennale of Architecture and Urbanism
6. september - 10. november, Seoul, Sør-Korea
Etter suksessen med åpningsarrangementet i 2017, kommer Seouls arkitekturbiennale tilbake i 2019 med temaet Collective City.
www.seoulbiennale.org
www.dezeen.com/tag/seoul-architecture-biennale

Møbler Kina
9. – 12. September, Shanghai, Kina
Kinas internasjonale møbelekspo kommer tilbake til Shanghai for å vise frem en rekke moderne og tradisjonelle design.
www.furniture-china.cn

Tallinn Architecture Biennale
11. september - 3. november 2019, Tallinn, Estland
Tallinns arkitekturbiennale er den største arkitekturevnen i regionen, og kommer tilbake for sitt femte år i september. Med temaet Beauty Matters vil London-baserte kurator Yael Reisner bruke arrangementet til å utforske forestillingen om arkitektonisk skjønnhet i den digitale tidsalderen.
www.tab.ee

Internasjonal bilutstilling Frankfurt
12. – 22. September, Frankfurt, Tyskland
Verdens største motorshow finner sted i Frankfurt i år, og viser nye konsepter og produkter fra verdens største bilfirma.
www.iaa.de
www.dezeen.com/tag/frankfurt-motor-show

London Design Festival
14.–22 september, London, Storbritannia
London Design Festival, som finner sted over hele hovedstaden, inkluderer en serie designshows, inkludert London Design Fair, 100% Design og designjunction.
www.londondesignfestival.com
www.dezeen.com/tag/london-design-festival

INDEX
17-19 september, Dubai, UAE
INDEX ble startet i 1990 og er Midt-Østen og Nord-Afrikas største samling for designsamfunnet. Som en del av Middle East Design and Hospitality Week (MEDHW), den største feiringen av design og gjestfrihet for alle ting, vil INDEX være vertskap for over 1000 internasjonale og lokale selskaper, og forvandle Dubai World Trade Center til en kreativ lekeplass for regionens design og passform- ut samfunnet.
www.indexexhibition.com

Feria Habitat Valencia
17.– 20. september, Valencia, Spania
Denne messen for husholdningsdesign og dekorasjon er vert for 600 utstillere, med fokus på produkter laget i Spania.
www.feriahabitatvalencia.com

Arkitektur av nødstilfelle
19. september, London, Storbritannia
Dezeen er mediepartner for dette toppmøtet som samler designere, aktivister og innbyggere til å vurdere veien fremover i en krisesituasjon. Foredragsholdere inkluderer Extinction Rebellion, Maria Smith og Steve Tompkins fra arkitektfirmaet Haworth Tompkins.
www.architecturefoundation.org.uk

Porto Design Biennale
19. september - 8. desember, Porto og Matosinhos, Portugal
Den første Porto Design Biennale søker å analysere den nåværende disiplinære utformingen av design, og foreslår en bred refleksjon rundt de nye transformasjonene som definerer det nye årtusenet og designens rolle i et rammeverk for endring. Et bredt program med utstillinger, foredrag, workshops og presentasjoner vil bli holdt på flere arenaer i byene Porto og Matosinhos.
www.portodesignbiennale.pt

Designyatra 2019
19. - 21. september, Goa, India
Indias største designkonferanse trekker anerkjente internasjonale designere og nykommere for å vise frem det beste fra global design. I sin 14. utgave fokuserer Kyoorius Designyatra nå på innovasjon, inspirasjon og dyktighet.
www.designyatra.com

Chicago Architecture Biennial
19. september - 5. januar 2020, Chicago, USA
Yesomi Umolu kuraterer den tredje utgaven av Chicago Architecture Biennial, som ble satt opp for å etablere byen som et senter for arkitektkunnskap. Arkitekter, kunstnere og designere fra USA og utlandet vil bli invitert til å presentere arbeidet sitt.
www.chicagoarchitecturebiennial.org
www.dezeen.com/tag/chicago-architecture-biennial

Biodesign her nå
19. - 21. september, London, Storbritannia
Denne utstillingen vil vise frem 35 fremvoksende internasjonale designere og start-ups med nyskapende ideer som vil forme fremtiden vår. Prosjekter som bryter grensene mellom biologi, design og teknologi. Fra bærekraftig pollinering til voksen mote og personlige medisiner.
www.opencell.bio/ldf

Designjunction
19-22 september, London, Storbritannia
Designjunction presenterer verdensledende designere og banebrytende merkevarer som former design i dag, og samler de nyeste og mest fremtidsrettede møbler-, belysnings- og tilbehørdesignene.
www.thedesignjunction.co.uk

Beijing Design Week
23. – 30. September, Beijing, Kina
Utstillinger og installasjoner lages i Beijings hutonger, industrilager og kunstnersamfunn for denne designuka .
www.bjdw.org
www.dezeen.com/tag/beijing-design-week

Bienal de Arquitectura Latinoamericana
24.–27 september, Pamplona, ​​Spania
The Biennial of Latin American Architecture (BAL) kommer tilbake for sin sjette utgave, som en plattform for diskusjon for nye profesjonelle i Spania. I likhet med tidligere utgaver, vil biennalen ha et vertsland - i år er Uruguay.
www.as20.org/bal

IDS Vancouver
26. - 29. september, Vancouver, Canada
Interior Design Show er det vestlige Nord-Amerikas største utstillingsvindu med nye produkter og møbler, designere og avantgarde-konsepter fra Nord-Amerika og utover. Nå inn i sitt 15. år, har messen vokst til å omfatte mangfoldig programmering og workshops for ungdom, designhandelen og publikum.
idsvancouver.com

Oslo Arkitektur Triennale
26. september - 24. november, Oslo, Norge
Degrowth er temaet for Oslo Architectural Triennale 2019, kuratert av Maria Smith og Matthew Dalziel fra Interrobang, og Dezeen-spaltist Phineas Harper. Den vil utforske alternativer for arkitektur i et samfunn med økende menneskelig påvirkning.
www. oslotriennale.no/

XII Bienal Internacional de Arquitetura de São Paulo
Datoer TBC, São Paulo, Brasil
Todo Dia, eller Everyday, vil være temaet for denne toårige kuratert av arkitektene Ciro Miguel, Vanessa Grossman og Charlotte Malterre-Barthes. De tar sikte på å synliggjøre hvordan en bevegelse mot det vanlige vil fungere i fremtidens praksis i arkitektur.
www.iabsp.org.br/bia

Wien Design Week
27. september - 6. oktober, Wien, Østerrike
Overvåket av regissør Lilli Hollein, Østerrikes største kuraterte designfestival har en rekke utstillinger og stedspesifikke installasjoner. Høydepunktene inkluderer Passionswege-prosjektet, som ser moderne designere sammen med tradisjonelle wienerprodusenter. Hvert år gir arrangementet også et innblikk i det kreative arbeidet i et annet europeisk land, med Finland som planlagt å være gjesteland for 2019.
www.viennadesignweek.at
www.dezeen.com/tag/vienna-design-week

Modesto Arkitektur og designuke
Datoer TBC, Modesto, USA
Dette arrangementet er også kjent som MAD Week, og tilbyr guidede og selv guidede turer i moderne arkitektur og utstillinger over den californiske byen.
www.madweek.org

Image

oktober

Trienal de Arquitectura de Lisboa
3. oktober – 2. desember, Lisboa, Portugal
Lisbon Architecture Triennial feirer sin femte utgave, med tittelen The Poetics of Reason. Fem viktige tematiske utstillinger vil diskutere alternative perspektiver på arkitektur og rasjonalitet.
www.trienaldelisboa.com

Warszawa Hjem
3-6 oktober Warszawa, Polen
Warsaw Home er en fire dager lang interiørdesignmesse i Warszawa. I løpet av det tre året det har operert har det blitt den største hendelsen av denne typen i Sentral- og Øst-Europa.
warsawhome.eu

Amman Design Week
4.-12. Oktober Amman, Jordan
Denne oppslukende opplevelsen i Midt-Østen designkultur er tilbake for sin tredje utgave, med temaet Muligheter. Med et program med store kuraterte utstillinger, installasjoner, verksteder, forestillinger og samtaler som foregår over hele byen, lover muligheter å være en feiring av det fiktive, ufullstendige og uløste.
ammandesignweek.com

Hyderabad Design Week
9. - 13. oktober 2019, Hyderabad, India
Med temaet Humanising Design samler Hyderabad by-designfestival ledende utøvere for å utforske sin rolle som problemløsere og endringsskapere og presentere det beste innen menneskesentrisk designinnovasjon.
hyderabaddesignweek.com

Dezeen dag
30. oktober, London, Storbritannia
En internasjonal arkitektur, interiør og designkonferanse arrangert av Dezeen. Målet er å sette dagsorden for det globale designsamfunnet, takle sentrale temaer og synliggjøre nytt talent fra hele verden. Dezeen Day er designet for å appellere til alle disse leserne, deltakerne i Dezeen Awards og alle som har en stor interesse for moderne arkitektur og design.
dezeenday.com

Berlin Design Week
10. – 17. Oktober, Berlin, Tyskland
Berlin Design Week viser påvirkninger fra Bauhaus-epoken på moderne design. Det vil gjenopplive den nåværende konsensus i enkeltutstillinger, samtaleformater, paneler, workshops og mer.
www.berlindesignweek.com

XVII Biennial of International Architecture
15.–26 oktober, Buenos Aires, Argentina
Denne hendelsen ser Buenos Aires omgjort til et rom med "kryssende kulturelle dialoger", gjennom en serie foredrag, utstillinger og diskusjoner. Foredragsholdere i år inkluderer Bjarke Ingels og Flores & Prats.
www.labienalarq.com

Conscious Cities Festival 2019
15. – 19. Oktober, New York, USA
Oppdraget med Conscious Cities Festival i 2019 er å tilby et fem-dagers læringsmiljø for å utforske hvordan vitenskapelig informert design kan skape en sunnere, mer inkluderende by. Hver dag av festivalen vil takle presserende spørsmål som samfunnet står overfor, gruppert i fire temaer: Resilience, Families, Ageing and Mental Health.
theccd.org

Smart arbeidsområde designutstilling
17–18 oktober, Amsterdam, Nederland
Etter Berlin-arrangementet om våren, vil dette designtoppen i Amsterdam utforske temaer for kontordesign med høyttalere fra hele verden.
www.fleming.events/smart-workspace-design-expo

Designart Tokyo
18–27 oktober, Tokyo, Japan
Den tredje Designart vil være vertskap for utstillinger og samtaler over Tokyo, med sikte på å gjenopplive byens kreative scene. Årets tema er følelser.
www.designart.jp
www.dezeen.com/tag/designart-tokyo

Dutch Design Week
19. – 27. Oktober, Eindhoven, Nederland
Unge og kommende designere fra Nederland og utover nåværende konseptuell og eksperimentell design over hele byen på denne faste favoritten på designukeplanen.
www.ddw.nl
www.dezeen.com/tag/dutch-design-week

Image

november

Design Canberra Festival
November, Canberra, Australia
Design Canberra Festival er en feiring av alle ting design. I løpet av november vil over 200 arrangementer, utstillinger, foredrag, turer, aktiveringer, markeder, samarbeid, kunstnerstudioer og åpne hjem, forvandle Australias hovedstad til en ny plattform for det beste innen design.
designcanberrafestival.com.au

Austin Design Week
4-9 november, Austin, USA
Austin Design Week er vertskap for sin fjerde årlige serie med arrangementer og workshops for lokalsamfunnet. Årets tema, Make Space, fokuserer på å fjerne barrierer for å sette betingelsene for at alle skal jobbe, leve og trives.
austindesignweek.org

Belfast Design Week
4.-10. November, Belfast, Storbritannia
Belfast Design Week er en årlig designfestival i Nord-Irland. Det vil finne sted for femte år på rad mellom 4. og 10. november 2019 på arenaer over Belfast. Den inneholder foredrag, workshops, turer, utstillinger, pop-ups og mer og er kuratert av lokale designere og designentusiaster. Designområdene dekker alt fra digital og UX til grafikk, produkt og arkitektur.
www.belfastdesignweek.com

Nashville Design Week
4-8 november, Nashville, USA
Nashville Design Week har som mål å samle designfolk og publikum på en serie utstillinger, samtaler, turer, workshops og installasjoner som viser Nashvilles designtalent og utdanner publikum til rollen som alle designyrker i bedre liv.
nashvilledesignweek.org

Sharjah Architecture Triennial
9. november - 8. februar
En ny tre-årig lansering av arkitektur i UAE søker å kaste helt nye perspektiver på Midt-Østen. Adrian Lahoud, den første kuratoren, setter sammen tre måneder med hendelser om emnet Rights of Future Generations.
www.sharjaharchitecture.org

Dubai Design Week
11–16 november, Dubai, UAE
Internasjonale designere presenterer møbler, belysning, tekstiler og teknologi til markedene i Midt-Østen og Nord-Afrika på denne messen som ligger i Dubais designdistrikt. Fjorårets høydepunkter inkluderte Desert Cast-stolene av en trio av designere fra Kuwait.
www.dubaidesignweek.ae
www.dezeen.com/tag/dubai-design-week

Image

desember

Design Miami
2.–8 desember, Miami, USA
Design Miami samler gallerister, designere, kuratorer og kritikere fra hele verden for å feire og promotere samleobjekter. Showet tildeler også en Design Visionary-pris.
www.designmiami.com
www.dezeen.com/tag/design-miami

ICFF Sør-Florida
3. – 5. Desember, Fort Lauderdale, USA
South Florida-utgaven av New Yorks International Contemporary Furniture Fair vil finne sted på Fort Lauderdale Convention Center, med henholdsvis Luxe Interiors + Design og HD-paviljonger med populære merker / design og luksuriøst interiør i detaljhandel.
www.icff.com/florida

Verdensarkitekturfestival
4. – 6. Desember, Amsterdam, Nederland
Dette tre dager lange konferansesenteret sentrerer seg rundt prisene, som avgjøres etter en serie med åpne kritikker. Arrangementet avsluttes i en gallamiddag der den ettertraktede World Building of the Year-prisen utlyses.
www.worldarchitecturefestival.com
www.dezeen.com/tag/world-architecture-festival