Anonim
Image

Peak-a-Boo House av Post Architecture har høye salong og lekne vinduer

Lukkede vinduer gir glimt inn i en lys hvit stue, gjemt bak de gråtonede veggene i dette huset i Toronto som ble renovert og utvidet av det lokale studioet Post Architecture.

Image

Post Arkitekturens transformasjon av boligen i Etobicoke-forstaden innebar å legge et gavlvolum på fronten, og utvide det bakre til å omfatte etasjen i første etasje.

Overhalingen resulterte i to distinkte volum utenfra. Begge består av en grå mursteinbase og en trekledd topp, som passer sammen med stilen til de omkringliggende boligene.

Firmaet kalte det Peak-a-Boo, etter de "uventede" elementene som er forkledd bak dette tradisjonelle eksteriøret, samt den spisse formen til stuen.

"Dette prosjektet skylder navnet på lekenheten i interiørområdene, den uventede høyden (toppen) ved inngangen, og de romlige forholdene som stadig avslører nye siktlinjer, " sa Post Architecture i en prosjektuttalelse.

Huset ble renovert og utvidet til et par som ønsket ekstra plass til å være vertskap for besøksfamilie. Som en del av rekonfigurasjonen var firmaet i stand til å lage tre soverom og bad på første nivå, og en åpen planløsning.

Image

To soverom, inkludert mesteren, ligger på baksiden av første etasje, med vinduer med utsikt over hagen.

Det tredje soverommet og badet er plassert foran, og har lukkede åpninger som vender ut mot stuen i etasjen under.

Image

"De tillater til og med en titt ikke bare på de åpne konseptet boarealene nedenfor, men også til det omkringliggende gatebildet og bakgården utenfor", sier firmaet. "Når det står åpent, føles det øvre nivået på 65 kvadratmeter (65 kvadratmeter) mye større."

Lyse hvitmalte vegger og tregulv løper gjennom hele interiøret, for å skape kontinuitet mellom de forskjellige mellomrommene. I det levende området er dette gjort enda mer dramatisk med det spisse taket og bjelkene også malt hvite.

Image

En rekke svarte detaljer gir en kontrast til de bleke overflatene, inkludert den synlige bjelken som går langs bunnen av gulvplaten og et langt pendelys som henger fra taket.

Ildstedet er også farget svart, som motvirker det hvite skapet over, og strekker seg til å danne det første trinnet i tretrappen.

Image

Eklektisk møbler, inkludert et dekorativt teppe, myke puter, trådstoler og et forvitret trebord, løfter denne nøytrale paletten.

"Hvert materiale og element er valgt for å spille av den andres styrke på beskjedne og enkle måter, " sier firmaet. "Deres samlede effekt gir helhetlig en varm og trøstende hjemmepass for livsstilen til innbyggerne."