Anonim
Image

Greg Natale lanserer kolleksjonen av dekorativt tilbehør til marmor, skall og messing

Den australske interiørarkitekten Greg Natale har gitt ut en serie luksuriøse gjenstander for hjemmet som feirer mønster og form gjennom dyrebare materialer.

50-delingssortimentet inneholder bokser, vaser, askebeger, boller, bokender, underlag og brett.

Image

Det er Greg Natales første sett med tilbehør siden han etablerte sin Sydney-baserte interiørdesignvirksomhet for sytten år siden. Han har tidligere arbeidet med samlinger av fliser, tepper, tepper og tapeter.

"Jeg elsker tilbehør - for meg er de prikken over i’en som fullfører utseendet til et rom, " sa han til Dezeen. "Det tok litt tid å sikre at jeg fant de beste håndverkerne i hele verden for å lage denne samlingen."

Tre år i produksjonen bruker samlingen mange forskjellige avanserte materialer. Boksenes lokk er lagt med farget skall, de solide messingskålene hviler på boule føtter eller er hevet på sokkler, mens lysestakene, vasene og brettene er skåret ut av marmor og stein.

"Jeg elsker de naturlige materialene i marmor og skall - de tilbyr et så fantastisk utvalg av iboende mønstre og farger. Og jeg har alltid vært tilhenger av metall - jeg tror messing gir interiøret en varme og utbrent glamour, " sa Natale.

Beslutningen om å lansere en samling av tilbehør ble utløst av at han ikke kunne finne det han lette etter når han dekorerte til klienter. Han planlegger å legge keramikk i samlingen neste år.

"Noen ganger når du ikke finner det du leter etter, må du bare rulle opp ermene og lage det selv!" han sa.

Han behandlet designprosessen for serien på samme måte som han takler design av rom, eller hele hus for sine klienter.

"Selvfølgelig er omfanget annerledes, men egentlig nærmer jeg dem på samme måte som jeg designer rom, som er å behandle dem som design i seg selv, samtidig som jeg husker deres rolle i det større kreative bildet, " sa han.