Arkitektur

Feldman Architecture plasserer kunst- og yogastudioer i frodige skråning i California

Feldman Architecture plasserer kunst- og yogastudioer i frodige skråning i California
Anonim

Feldman Architecture plasserer kunst- og yogastudioer i frodige skråning i California

Det amerikanske studioet Feldman Architecture har laget et par trekonstruksjoner som ligger på et bratt, skogkledd sted i San Francisco Bay Area.

Mill Valley Cabins tar navnet sitt fra den nordlige California byen der de holder til. Det skogkledde stedet ligger kort vei fra Muir Woods nasjonale monument og Stillehavskysten.

Hyttene ligger på en skrånende eiendom med et eksisterende familiens hjem. Eierne - den ene en kunstner, den andre en ivrig gartner og yogaentusiast - ønsket atelierbygninger der de kunne glede seg over sine kreative og rekreasjonsaktiviteter. Hyttene fungerer også som gjestehus etter behov.

Trebygningene er tilgjengelige via en steinvei, på en bratt beliggenhet som tilbyr "isolasjon og inspirerende utsikt" over det omkringliggende landskapet, som er teppet med rødved og furutrær. Kunstnerstudioet, som ble plassert høyere oppe, vender ut mot treshimmel, mens yogabygningen føles mer innbakt i den rolige skogen.

Ved å lage to små boliger, i stedet for en stor, kunne teamet minimere påvirkningen på terrenget.

"Å dele opp de programmatiske behovene i separate hytter gjorde at de to små strukturene kunne plasseres lett mellom eksisterende trær med minimal omklassifisering av stedet, " sier Feldman Architecture, et San Francisco-basert studio.

Begge studioene har forsiktig buetak og yttervegger kledd i nødbrett laget av gran og furu. Store vinduer og skyve glassdører innleder naturlig lys og styrker forbindelsen til naturen. I kunstnerstudioet får takvinduer ekstra dagslys.

Taket på yogastudioet er dekket med et flerfarget utvalg av planter, som gir "en dyne-lignende hage for kunstneren å se ned på". Det grønne taket fungerer også som et "lerret" for hageelskeren.

Inne har bygningene tregulv og hvite vegger. Innredning og finish ble holdt behersket for å holde fokus på de fredelige omgivelsene.

"Det enkle og moderne interiøret i studioene byr på rom for stille refleksjon blant trærne, " sa arkitekten.

Feldman Architecture har skapt en rekke særegne boliger i California. Andre inkluderer et hjem med rammede jordvegger som ligger i en miljøvennlig utvikling, og en trekledd bolig med innglassede garasjeporter i Sonoma Valley.