Anonim
Image

Dyson åpner andre UK-campus som "et globalt knutepunkt for vår forskning og utvikling"

Den britiske ingeniøren og oppfinneren James Dyson har kunngjort at han øker merkevarens britiske nærvær ti ganger med åpningen av et andre campus.

Dyson offentliggjorde kunngjøringen i dag på selskapets globale hovedkvarter i utkanten av Malmesbury, en historisk markedsby i Wiltshire, sørvest i England.

Det nye campuset vil sitte på 517 dekar med plass i nærheten, på tidligere forsvarsdepartementets land på Hullavington. Dyson har sagt at dette vil utvide selskapets britiske fotavtrykk ti ganger.

"Etter 25 år med vekst i Storbritannia og kontinuerlig ekspansjon globalt, vokser vi raskt ut av Malmesbury Campus, " sa James Dyson. "Det 517 mål store Hullavington Campus er en investering for fremtiden vår, og skaper et globalt knutepunkt for våre forsknings- og utviklingsarbeid."

"Det vil gjøre det mulig for oss å fortsette å skape produkter og jobber i verdensklasse her i Cotswolds."

Britisk prosjektering og innovasjon er en lidenskap for Dyson. Etter å ha vært den eneste fremtredende designeren som argumenterte for Brexit i fjor, forpliktet han 15 millioner pund i løpet av de neste fem årene for å takle Storbritannias mangel på ingeniørfag.

Han åpner også et nytt universitet, Dyson Institute of Technology, i september på det nylig utvidede Dyson Campus i Malmesbury. Det vil mate Dysons tekniske arbeidsstyrke, som han håper å doble fra 3000 til 6000 innen 2020.

Image Dysons Malmesbury Campus ble nylig utvidet av Wilkinson Eyre, og la til et speilet laboratorium og sportshangar

Dysons kunngjøring ble ønsket velkommen av den britiske statsministeren Theresa May, som har gjort de kreative næringene, prosjektering og teknologi sentrale i landets vekstplan etter Brexit.

"Denne investeringen er en tillitsvotum i vår moderne industrielle strategi og vår besluttsomhet for å sementere Storbritannias posisjon som verdensledende innen høyteknologisk ingeniørfag, " sa hun. "Dysons eksportstyrke og engasjement for å skape arbeidsplasser i Storbritannia er en virkelig suksesshistorie som viser muligheten for at planen vår for å skape et virkelig globalt Storbritannia kan presentere."