Anonim

Go Logic bygger et trehus i en skogrydding i Maine

Det amerikanske studioet Go Logic har fullført et hjem med tre soverom i New England, med vinklede tak, en overbygd gangvei og vinduer som gir ekspansiv utsikt over det omliggende skogsområdet (+ lysbildefremvisning).

Hjemmet ble kalt Cousins ​​River Residence - navnet navnet inspirert av en lokal vannvei - hjemmet ligger i Freeport, en by i Sør-Maine.

Det 1.600 kvadratmeter store huset ligger på en skogkledd bløff som vender ut mot en elvemunning, kledd i fiber-sement-klappplate og lokalt kvernet furubrett.

Den er sammensatt av tre bind, hver med et skrått tak: hovedhuset, en veranda i verandaen og en garasje.

Huset sitter i en lysning for å sikre at det får rikelig med sollys. Den er bare en etasjes høy, så de omkringliggende trærne tårner over seg.

Go Logics mål var å lage et estetisk hyggelig hjem som inneholder passive designstrategier.

Dagslys passerer gjennom sydvendte glassdører og vinduer, og lyser opp interiøret.

De glaserte åpningene gir også beboerne en klar utsikt over det naturskjønne landskapet.

"Denne integrasjonen av ytelse og estetikk er karakteristisk for Cousins ​​River Residence, " sa Go Logic, et designbyggfirma som ble grunnlagt i 2008 og basert i Belfast, Maine.

En overbygd gangvei strekker seg mellom huset og garasjen, og hjelper "å koble bygningene til landskapet".

Teamet designet bygningen for å innlemme "aldring på plass" - en serie kriterier som har som mål å gjøre beboerne til å føle seg komfortable og trygge, uansett alder, inntekt eller evnenivå.

Dette resulterte i tillegg til et tredekke, en avskjermet veranda og en overbygd gangvei på samme nivå som huset.

"Denne tilnærmingen fremmer fluiditet mellom rom, og tillater bevegelsesfrihet fra interiør til eksteriør, " sier firmaet.

Innvendig har huset hvelvede tak og en åpen planløsning i hovedstueområdet, med innebygd skap og hyller som fungerer som skillevegger.

I stuen brukte designerne baltisk bjørk til å konstruere tilpasset casework, veggpanel og en dagseng.

En stor hyller er fylt med bøker og kunstgjenstander. Siden som vender mot stuen er dekket med frostede glassplater, mens baksiden, som linjer en gang, blir stående åpen.

Ask ble brukt til snekkerarbeid på kjøkken og soverom, som alle har lyse farger og moderne innredning.