Anonim

Arx Pax avduker oppdatert Hendo hoverboard på Tilbake til fremtidens dag

Teknologiselskapet Arx Pax har jobbet med den proffe skateboarderen Tony Hawk for å lage en slank-down design for det andre Hendo hoverboard, som ble utgitt i dag for å markere den eksakte datoen reiste til i 1980-talls sci-fi-film Back to the Future II.

Arx Pax sa at den nye modellen er "roligere", "slankere" og "mer energieffektiv" enn den opprinnelige Hendo-prototypen, som mottok over 500 000 dollar i finansiering på crowdfunding-plattformen Kickstarter i 2014.

Hendo 2-hoverboard, vist her under montering, er oppdatert for å være slankere og mer effektiv enn den forrige modellen

Hoverboards sørger for personlig transport i den andre Back to the Future-filmen, når hovedpersonen Marty McFly reiser til 21. oktober 2015, og deres utvikling og utgivelse de siste par årene har delvis blitt ansporet med denne datoen i tankene.

Hendos fungerende design er avhengig av magnetfeltarkitektur (MFA) - oppfunnet av Arx Pax og opprinnelig foreslått av selskapets administrerende direktør og medgründer, arkitekt Greg Henderson, som en nødmetode for å løfte bygninger over bakken under flom eller jordskjelv.

Elektromagneter på bunnen av brettet lager skiftende magnetfelt som genererer en elektrisk strøm over metalliske overflater, for eksempel den kobberbelagte skaterampen som er vist i Hendos demonstrasjonsvideo. Overflaten produserer igjen et magnetfelt som frastøter brettet, og får det til å sveve.

Hendo 2 er designet for å ligne mer på et tradisjonelt skateboard, og Arx Pax designteam jobbet sammen med profesjonelle skateboarder Tony Hawk for å forbedre utseendet - som inkluderer å lage et tynnere brett.

Den første Hendo hoverboard-prototypen ble lansert på Kickstarter i 2014

"Å få Tonys tilbakemeldinger gjorde en stor forskjell i designtilnærmingen vår, " sa Henderson, som medstiftet selskapet sammen med sin kone Jill. "Etter noen lange diskusjoner var vi alle enige om at hoverboardet skulle være så intuitivt som mulig, så vi brukte et tradisjonelt kortstokk som brukergrensesnittet."

Teamet har tilsynelatende også modifisert lastebiler - metallaksler fra skateboards - som skal brukes i Hendo 2, med sikte på å gi syklistene bedre kontroll og en mer intuitiv forståelse av hvordan de skal bevege seg. Andre tillegg inkluderer lengre batterilevetid, og en bryter som lar brukere fjerne fjernstyringen fra brettet.

Arx Pax sendte til og med en invitasjon til Back to the Future manusforfatter og produsent Bob Gale, som kom med det originale konseptet for filmene, til å prøve rettssaken.

"Det var totalt høyt med Hendo fordi det legemliggjorde det vi prøvde å lage i 1989, " sa Gill. "Hendersons 'filminspirerte teknologi har ført til ikke bare et funksjonelt hoverboard, men også andre fascinerende hover-applikasjoner."

Filmen over viser en demonstrasjon av det originale Hendo hoverboard