Arkitektur

Tom Lloyd og Cassion Castle slår seg sammen på hagestudio i Hampshire

Tom Lloyd og Cassion Castle slår seg sammen på hagestudio i Hampshire
Anonim

Tom Lloyd og Cassion Castle bygger hagestudio som omfavner "tømmer og håndverk"

Den britiske designeren Tom Lloyd vervet hjelp fra London-arkitekten Cassion Castle for å hjelpe ham med å designe og bygge et hageværksted på eiendommen til gårdshuset hans i Hampshire, England (+ lysbildefremvisning).

Lloyd - en av grunnleggerne av designstudioet PearsonLloyd - ønsket en hage-tilflukt som han kunne bruke som et studio, garasje eller bod. Hjemmet hans er en tradisjonell engelsk hytte, så han var opptatt av at den nye partneren hans ble bra utformet og bodde i, men med en subtilt moderne estetikk.

"Tom så muligheten til å kombinere arkitektur og håndverk for å skape noe vakkert, men likevel enkelt, " sa Cassion Castle til Dezeen.

"Vi ønsket å ville unngå en åpenbar 'uttalelse', og søkte i stedet å produsere noe som ved første øyekast minst ville se ut som om det alltid hadde vært der, " forklarte han. "På nært hold er imidlertid moderne detaljering mer tydelig, og det var veldig tilfredsstillende å bringe moderne designelementer til en ellers tradisjonell form."

Den ene etasjen låven ble kalt Long Sutton Studio, hovedsakelig bygget av tømmer. Den sitter over en base i rød murstein, for å matche utsiden av den originale hytta, og taket er dekket med gjenvunnet fliser.

Weatherboarding av grønt eik pletter ytterveggene, som med vilje har blitt forlatt uferdige, mens seks limte og laminerte bindingsverk gir strukturen sin gavlprofil.

Castle forklarte hvordan han og Lloyd eksperimenterte med både bartre og løvtre, og høvlet dem glatt i noen områder mens i andre fremstår som grovt saget.

"Vi var tydelig fra begynnelsen av at bygningen hovedsakelig skulle være tømmer, " sier Castle. "Vi følte oss ikke begrenset i det hele tatt av den relativt begrensede paletten - faktisk likte Tom og jeg å leke med sorten som fulgte med å bruke forskjellige tømmerformer og finish."

"Vi introduserte galvaniserte stålplater og fester for å understreke strukturen, skape ytterligere visuell interesse og gi flere lag med moderne detaljering, " sa han.

Takvinduer punkterer taket, og reduserer behovet for vinduer. To par med eikekledde doble dører ble også lagt til, slik at beboerne kunne åpne plassen ut mot hagen i godt vær.

Hyller, benkeplater og lagringsarealer er bygget inn i rammen av bygningen og kompletteres av enkle detaljer som inkluderer en tømmerhøye og en rad med lavthengende lyspærer.

"Det er en veldig ærlig og lettfattelig bygning, og fordi hvert enkelt element er utsatt, er det ingen steder å skjule, " sier Castle. "Kvalitet på design og materialer var derfor kritisk, og vi er veldig fornøyd med sluttresultatet."

"På avstand ser det veldig enkelt og ganske tradisjonelt ut, og når man beveger seg nærmere det og rundt det, endres karakteren og dens strukturelle kompleksitet og detaljer blir tydeligere, " la han til. "Sluttresultatet er en skikkelig feiring av tømmer og håndverk."

Design av PearsonLloyd: