Anonim

Stabelprinter av Mugi Yamamoto

Graduate designer Mugi Yamamoto har designet en blekkskriver som sitter på toppen av en papirbunke og spiser seg ned gjennom haugen (+ lysbildefremvisning).

Den kompakte Stack-skriveren av industridesigneren Mugi Yamamoto er ganske enkelt plassert på toppen av en bunke A4-papir, i stedet for å legge papir i enheten i grupper. Arkene føres gjennom ruller under maskinen og går ut på toppen.

Yamamoto fortalte Dezeen at hans intensjon var å redusere plassen som ble tatt opp av en skriver. "Takket være denne nye måten å skrive ut på, er det mulig å fjerne papirskuffen, det bulkeste elementet i vanlige skrivere, " sa Yamamoto. "Dette konseptet tillater et veldig lett utseende og unngår hyppig omlasting."

Designeren så på kommersielle skrivere og modifiserte eksisterende mekanismer for å lage den fungerende prototypen.

Det trykte papiret lager en ny haug på toppen av maskinen. "Det er ikke uendelig - det kan komme til 200 ark papir, " sa Yamamoto til Dezeen.

Yamamoto fullførte prosjektet mens han studerte industriell og produktdesign ved Ecole Cantonale d'Art de Lausanne (ECAL) i Sveits. Han ble også valgt ut som en av ti unge designere som skulle stille ut på årets Design Parade 8 på Villa Hoailles i Hyeres, Frankrike.