Design

Gratis ikke bare et kort gratulasjonskort som ser ut som båter

Gratis ikke bare et kort gratulasjonskort som ser ut som båter
Anonim

Konkurranse: fem ikke bare et kort pakke å vinne

Konkurranse: Vi gir leserne sjansen til å vinne en av fem pakker gratulasjonskort som kan utformes til modellbåter.

Gratulerer til vinnerne! Raffaello Orini fra Italia, Lorna McLelland fra Storbritannia, Catherine Owen fra Storbritannia, Isabella Good fra Irland og María Jiménez fra Costa Rica vant alle en Not Just a Card-pakke.

Legg merke til at kortene vanligvis kastes kort tid etter at de er mottatt, designet det britiske selskapet Foldable Cuts dette settet slik at de ble holdt. Forsiden av hvert kort har et bilde av båten du kan lage, og nettet for å lage modellen er trykt på baksiden med enkle instruksjoner for utskjæring.

Serien med fem kort inkluderer en snusket, seilbåt, lasteskip, cruiser og en yacht. Individuelle kort kan kjøpes for £ 3 hver, og hele samlingen er tilgjengelig for £ 14 fra nettstedet Foldable Cuts.

Denne konkurransen er nå avsluttet.

Fem vinnere vil bli valgt ut tilfeldig og varsles via e-post. Vinnernes navn vil bli publisert i en fremtidig utgave av vårt nyhetsbrev over Dezeenmail og øverst på denne siden. Dezeen konkurranser er internasjonale og påmeldinger aksepteres fra lesere i alle land.

Se alle historiene våre om båter »
Se alle historiene våre om kort »