Arkitektur

Boxpark NDSM av Brinkworth

Boxpark NDSM av Brinkworth
Anonim

Boxpark NDSM av Brinkworth

Nyheter: Londoninteriør og detaljhandelsdesigner Brinkworth jobber med et midlertidig butikksenter laget av fraktcontainere i Amsterdam for pop-up mall-selskapet Boxpark.

Utviklingen, ved NDSM-verftet i den nederlandske byens havneområde, blir Boxparks andre containergalleri, etter åpningen av Shoreditch butikkpark i London i desember i fjor.

Boxpark NDSM vil inneholde 120 containere på to nivåer og skjermet under det 30 meter høye taket på verftets enorme, nedlagte Lasloods-bygning, som opprinnelig var huset hele skip mens den endelige sveising og montering ble utført.

Utviklingen vil åpne for publikum sommeren 2012 og vil handle fra fredag ​​til søndag bare ettersom det tidligere verftet, som er vert for faste markeder og festivaler, er et populært helgedestinasjon for unge mennesker. Prosjektet utvikles i forbindelse med eiendomsinvesteringsgiganten Corio.

Enhetene vil være ordnet i C-form og vil huse uavhengige butikker, barer, restauranter og gallerier mens åpne områder i Lasloods-bygningen vil bli brukt til arrangementer.

London-utviklingen, beskrevet som "verdens første pop-up kjøpesenter", inneholder 60 detaljhandelenheter som er plassert i containere på to nivåer, men er åpne for elementene, noe som betyr at handel påvirkes under dårlig vær.

Boxpark-grunnlegger Roger Wade sa til Dezeen at Boxpark NDSMs innendørs beliggenhet betyr at den kan være vertskap for konserter og andre arrangementer uansett vær. "Det er inspirert av Covent Garden, " sa han. "Det er inspirert av italienske piazzas."

Første etasje - klikk over for større bilde

Det blir utarbeidet planer for å legge til markiser for stoff for å beskytte kundene på Shoreditch kjøpesenter for å få bukt med problemer når det regner. Detaljhandelen i Boxpark i London blir også revidert for å tiltrekke seg flere kvinnelige kjøpere etter kritikk av at nåværende merkevarer er for mannsorienterte. Det har også kommet kritikk mot mangelen på uavhengige forhandlere i parken.

Første plan - klikk over for større bilde

London kjøpesenter ligger på ledig land ved siden av den nylig åpnede Shoreditch-stasjonen og har en fem-årig leieavtale på stedet.

Butikker på Boxpark i London inkluderer NikeFuel Station, som inneholder en film vi lagde tidligere i år, og en Urbeanears hodetelefonbutikk.