Design

Skriveboks av Raw Edges for Arco | Dezeen

Skriveboks av Raw Edges for Arco | Dezeen
Anonim

Skriveboks av Raw Edges for Arco

Milan 2012: Hackney-designere var opptatt i Milan forrige uke, og vi bringer deg noen av de beste nye produktlanseringene, inkludert denne sokkelen av Stoke Newington-duoen Raw Edges der fronten glir ned for å skape en arbeidsflate.

Deskbox er vist på Salone Internazionale del Mobile for det nederlandske merket Arco. Deskbox kan festes på en vegg og fungerer som en hylle og container når den er lukket.

En blyant kan bli stående i et lite rundt hull i toppflaten for å signalisere at det er mer i den enkle formen enn det som møter øyet.

En parallell mekanisme, lik den som brukes i sykombokser med seksjoner, lar frontseksjonen hengse ned og gi en flat overflate for arbeid med.

Raw Edges har tidligere designet et annet utfoldende hylleprodukt for det nederlandske møbelmerket Arco, som ble lansert på fjorårets møbelmesse i Milano.

Salone Internazionale del Mobile fant sted fra 17. til 22. april. Se alle historiene våre om Milan 2012 her.

Her er litt mer informasjon fra Arco:

Skriveboks designet av Yael Mer & Shay Alkalay

Rett etter endt utdanning fra Royal College of Art ble Shay Alkalay veldig kjent med Pivot, en spesiell type skuffer for Arco og the Stack for Established & Sons. Han er mest fascinert av funksjonelle elementer som kan bevege seg og endre seg, og i samarbeid med partneren Yael Mer, grunnla de designstudioet Raw Edges. Deres siste design for Arco er et annet mobilfunksjonelt objekt.

Deskbox er et praktisk lite bord / skap som er hengt opp på en vegg, og det er ideelt for innstillinger der det er liten plass tilgjengelig for møbler. Det er et elegant lite arbeidssted, som er utmerket til å jobbe på en bærbar datamaskin for eksempel, og det kan trekkes tilbake til en lukket boks, halvparten av størrelsen på bordplaten.

Deskbox representerer en ny typologi i Arcos fokus på tabeller, som er et spesialiseringsområde som skiller selskapet fra andre. Kontinuerlig forskning fører ofte til nye oppfinnelser og løsninger.

Denne designen fra Raw Edges stammer fra prosjektet Arco Okay 2011, der Arco utfordret ti designere til å utvikle nye ideer, basert på produksjonsmulighetene til selskapet. Skriveboks er basert på den parallelle mekanismen fra tidligere sybokser, som Arco pleide å produsere for lenge siden.

Raw Edges er basert på Okay Studio utenfor Stamford Hill, rundt hjørnet fra Dezeens egne kontorer.

Designet på Hackney kart:

.

Nøkkel:

Blå = designere
Rødt = arkitekter
Gul = merkevarer

Se en større versjon av dette kartet

Raw Edges er inkludert i vår bok, Dezeen Book of Ideas. Kjøp det nå for bare £ 12.

Designed in Hackney er et Dezeen-initiativ for å vise frem arkitektur og design i verdensklasse skapt i bydelen, som er et av de fem vertsbyene for de olympiske leker i London i 2012, i tillegg til å være hjemsted for Dezeens kontorer. Vi vil publisere bygninger, interiør og gjenstander som er designet i Hackney til spillene i sommer.

Mer informasjon og detaljer om hvordan man engasjerer seg finner du på www.designedinhackney.com.