Anonim

Heart for Japan av Delphine Perrot

Grafikeren Delphine Perrot har designet en logo for å oppmuntre folk til å donere penger for å hjelpe humanitær lettelse i Japan.

Perrot oppfordrer folk til å bruke Heart for Japan-logoen (øverst) og det sosiale nettverksknappen (over) for å lede folk til en innsamlingsaksjon på www.justgiving.com/itsnotmuch som skaffer penger til Shelterbox.

Se våre tidligere historier om Tokujin Yoshiokas oppfordring om hjelp Arkitektur for menneskehetens etter skjelvet: Støtt Sendai-appell; og Wieden + Kennedys Help Japan-plakat.

Her er meldingen Perrot sendte en e-post til oss:

Jeg er en freelance globusstotter Designer & Artist. Jeg vil gjerne dele med deg et bilde jeg designet. Jeg reagerte veldig raskt på den forferdelige situasjonen i Japan.

Jeg var i Stillehavet og vi fikk en rød varsling tidlig på morgenen. Da jeg kom hjem, kom jeg på ideen og tegnet dette skiltet spontant. Så begynte jeg å spre det til venner via internett og krysset fingrene for at dette universelle tegnet for kjærlighet og støtte til Japan ville finne veien. Det var som å legge en flaske i sjøen. Jeg er veldig glad for å ha tilbudt bildet mitt til denne nødsituasjonen.

Så føl deg fri til å bruke, dele og spre hjertet for Japan-logoen for et bilde av det sosiale nettverket (bilder er festet med det lille 'merket' for den digitale kommunikasjonen) + Copyright me :) © Design by Delphine Perrot.

Gi en donasjon for å hjelpe japanerne til å komme seg etter ødeleggelsen av tsunamien ved å gi en donasjon her:

http://www.justgiving.com/itsnotmuch. Innsamlingsaksjon satt opp av Darren Leighfield.

Jeg vil spre dette universelle hjertet så mye jeg kan, og hvis du kunne hep det ville det være flott for å fortsette å spre.