Design

Spring Table av Tb & Ajakay | Dezeen

Spring Table av Tb & Ajakay | Dezeen
Anonim

Spring Table av Tb & Ajakay

Stockholm-designerne Tb & Ajakay har samarbeidet med Karl-Johan Hjerling og Karin Widmark for å lage et bord, der lag av kryssfiner-toppen ser ut til å sprekke fra hverandre og krølles rundt den ene enden.

Designerne har også laget et skrivebord hvor den samme bjørkrammen rommer lag av lær, messing og bjørk.

Bilder er av Alexander Pihl.

Her er en liten tekst fra designerne:

Med vårsamling er vårt mål å beherske og omåle med forskjellige teknikker. Ved å bruke vanlige materialer som tre, metall, papir, stein, kork, lær og stoff, skaper vi vår egen tolkning og et nytt uttrykk. Den endelige formen til objektene er der materialbegrensningene og designen vår blir samlet.

Spring Desk er en sammensetning av tre forskjellige materialer tvunget sammen i en rekke lag, i en ny type sandwichmateriale. Spring Table er laget av tynne lag med støpt bjørk kryssfiner. De lager en solid bordplate som går løs i den ene enden og danner separate bøyer.