Arkitektur

Sleepbox av Arch Group | Dezeen

Sleepbox av Arch Group | Dezeen
Anonim

Sleepbox av Arch Group

Russiske arkitekter Arch Group har designet en messe for å ta en rask lur i travle bymiljøer.

Kalt Sleepbox, enhetene kan leies i mellom femten minutter og flere timer.

Arkitektene ser for seg at de er installert på togstasjoner, flyplasser og kjøpesentre.

Mellom brukere vil sengetøyet automatisk skiftes, med ark viklet fra en rull til en annen.

Mer om Arch Group: Moscow United strømkontrollsenter

Her er litt mer informasjon fra Arch Group:

-

SLEEPBOX

Se for deg situasjonen at du er i den moderne byen, hvor du ikke er en lokal innbygger, og du ikke har bestilt hotell.

Det er ikke behagelig situasjon, for i de moderne, aggressive byene er det ingen mulighet til å hvile og slappe av. Hvis du vil sove, mens du venter på flyet eller toget, kan det føre til mange sikkerhets- og hygieneproblemer. Vi mener at infrastruktur i byer skal være mer behagelig for folk. For dette formålet har vi utviklet en enhet SLEEPBOX. Det gir øyeblikk av rolig søvn og hvile fra byen uten å kaste bort tid på å søke etter et hotell.

Her er de mulige plasseringene for SLEEPBOX:

  • Jernbanestasjoner
  • Flyplasser
  • Expocentres
  • Offentlige og kjøpesentre
  • Innkvartering fasiliteter

I land med varmt klima kan SLEEPBOX brukes på gata. Takket være SLEEPBOX har enhver mulighet til å tilbringe natten trygt og billig i nødstilfeller, eller når du må tilbringe noen timer med bagasjen.

SLEEPBOX er en liten mobilplass (boks) 2mx1.4mx2.3m (h). Det viktigste funksjonelle elementet i den er en seng 2x0, 6 m, som er utstyrt med automatisk skifte av sengetøy. Sengen er en myk, fleksibel stripe av skummet polymer med overflaten av massevevet. Bånd spoles tilbake fra en skaft til en annen, og skifter seng. Hvis en klient ønsker å sove i maksimal komfort, kan han ta det vanlige sengetøyet mot en ekstra avgift.

SLEEPBOX er utstyrt med et ventilasjonssystem, lydvarsler, innebygd LCD-TV, WiFi, stikkontakter for en bærbar PC, ladetelefoner. Også under salongene er et sted for bagasje.

Etter at kundene har avsluttet, starter automatisk skifte av sengetøy og kvartslamper slås på. Betaling kan skje på en delt terminal, som gir klienten en elektronisk nøkkel. Det er mulig å kjøpe fra 15 minutter til flere timer.

SLEEPBOX er først og fremst ment for å utføre en hovedfunksjon - for å gjøre det mulig for en person å sove fredelig. Men det kan også utstyres med forskjellige tilleggsfunksjoner, avhengig av situasjonen. Bruken av enheten kan være veldig bred, ikke bare i form av betalt offentlig tjeneste, men også for interne formål for organisasjoner og selskaper.

Areal: 3, 75 m2
Arkitekter: Goryainov A., Krymov M.
Design: 2009