Egenskaper

Klokke av Christiaan Postma | Dezeen

Klokke av Christiaan Postma | Dezeen
Anonim

Klokke av Christiaan Postma

Milan 08: Clock av Christiaan Postma består av mer enn 150 synkroniserte klokkemekanismer, som roterer metallstenger som kort samsvarer for å stave riktig tid (klikk for å spille filmen over for å se hvordan den fungerer).

Postma viste prosjektet på Spazio Rossana Orlandi.

"Utgangspunktet med dette prosjektet var en personlig studie om form og tid, " sier Postma. "Jeg satte sammen mer enn 150 individuelle urverk og fikk dem til å jobbe sammen for å bli en klokke. Jeg viser tidenes fremgang ved å la tallene skrives med ord av klokkearbeidet. Lesing med klokken, tiden er synlig gjennom et ord og lesbar ved fullstendigheten av ordet, 12 ord fra 'en' til 'tolv'.

"Ordet" tre vises helt når klokka er nøyaktig klokka tre, og vil deretter forvandles igjen etter hvert som tiden går. Ordet "fire" begynner å vises, og nøyaktig klokka 04 er ordet "fire" tydelig synlig. Ordet "tre" er da helt forsvunnet og ikke lenger lesbart. "

Klokken måler 140 x 140 cm.